ECCO, Global Marketing

Landskabet kommer helt ind i ECCO’s nye kontorbygning via glaspartier langs alle facader. Man får en fin oplevelse af at være tæt på naturen.

Produkter
Akustikpanel
Lameller
Produktinformation

Lameller og paneler i eg, gran med hhv. lak og bejdse

Adresse

Ecco alléen 5, 6270 Tønder

Arkitekt

RAVN Arkitektur

Bygherre

ECCO SKO a/s

Størrelse

2000 m2 til væg og loft

Del dette project

Smukke detaljer i træ
ECCO’s nye hus er arkitektonisk meget gennemført og særligt materialerne er valgt med omhu. Alle indvendige vægflader er enten Kolumba tegl, beton eller træ. Træet fra Acoustic Design anvendes som detaljering og panelerne i egefinér går igen flere steder i huset. Ved tekøkkener er der anvendt sortbejdset træ til at skabe en fin helhed omkring indretningen.

Mødelokalerne midt i huset er meget raffinerede med sortbejdsede lamellofter i træ, der passer godt sammen med teglvæggene. På begge sider af møderummene kan væggene vendes ud som pinolophængte træskiver i egetræ.

På overetagen er mødelokalerne anderledes transparente og oplevelsen af det skulpturelle loft er en del af rummets gestus. Træ er et gennemgående materiale fra tagets træspån, til limtræskonstruktionerne og til de indvendige flader og lameller. Materialerne er generelt valgt med et bæredygtigt sigte og er derfor slidstærke, smukt patinerende og gode for indeklimaet.

Unikke løsninger laves i tæt samarbejde med arkitekter og entreprenører. Acoustic Design samarbejder gerne, så vi kan skabe unikke resultater, hvor æstetik og funktion er centralt. Vi tilbyder vejledning lige fra valg af materialer til montering.