Læringshuset, Nærheden

Læringshuset I Hedehusene er et af Danmarks førende huse inden for projektbaseret læring. Her rummes der dagtilbud, skole, SFO og klub, og faciliteterne er moderne og pædagogiske for at danne optimale rammer for fremtidens kompetencer.

Produkt
Akustikpanel
Produktinformation

Perforerede paneler i skrællet fyr, hhv. bedste og lakeret med mat lak med lysfilmbejdsede eller lakerede med lysfilm.

Arkitekt

Christensen & Co Arkitekter og Kjær & Richter Arkitekter

Størrelse

18 000 kvm

År

November 2021

Del dette project

I Læringshuset er arkitekturen nøje gennemtænkt og spiller en vigtig rolle. Den er udformet med et helt nyt koncept for fremtidens skole, som skal stimulere børn og unges fordybelse, idérigdom og skabertrang. Arkitekterne har brugt sin erfaring fra tidligere projekter, og bygget skolen foranderlig og tilpasningsbar. Det er muligt for elever og lærere at skabe egne rammer til et projekt eller læringsforløb med hjælp af møbler, skillevægge eller andet, der kan flyttes rundt, hvilket gør skolen nytænkende.

Det vigtige materialevalg
Bygningen i sig selv er blevet til et læringsværktøj, der inspirerer og motiverer både elever og lærere til at stille spørgsmål og lære sig mere. For at give skolens børn og unge de bedste muligheder til udvikling og uddannelse er akustik og materialevalg vigtigt. Akustikpanelerne bidrager til et godt arbejdsmiljø, og de naturlige strukturer og materialer giver skolen en beroligende følelse, hvilket reducerer stress og øger evnen til at koncentrere sig.

”Vi skal være et læringshus, hvor alle vores børn og unge udvikler sig, bliver fagligt dygtige og bliver nysgerrige, aktive og medskabende samfundsborgere.” Læringshuset