Massive Entertainment, Malmø

Massive Entertainment er en svensk videospiludvikler og et studio hos Ubisoft med base i Malmø.

Produkt
Akustikpanel
Produktinformation

Stripepaneler samt massive paneler til væg og loft med lak og specialbejdse.

Arkitekt

Dorthe Mandrup A/S

Bygherre

Massive Entertainment – A Ubisoft Studio

Entreprenør

NCC

År

Indviet 2020

Del dette project

Kreativt miljø for dagens spilleudviklere
I takt med at Massive Entertainment i Malmø udviklede sig i høj fart voksede også behovet for nye og større kontorlokaler til at rumme hele virksomheden. Sammen med NCC har de skabt et moderne, kreativt og udviklende arbejdsmiljø for deres mange medarbejdere i det centrale Malmø.

De forskellige meetingpoints i bygningen bær præg at en afslappet og behagelig atmosfære som indbyder til enkle samtaler kolleger imellem. Materialevalget i træ er en smuk kontrast til det ellers industrielle look. Der stilles store krav til akustikken i store åbne kontormiljøer med mange mennesker, her har man derfor valgt at montere stripe paneler på både væg og loft.

I andre områder er der monteret massive, glatte paneler – begge i skrællet fyr som med sit spil i fineren bidrager til en varm og intens følelse i rummene. En del af panelerne er bejdset i specielle kulører efter arkitektens ønske, andre dele er leveret med en klar mat lak, også her opstår der smukke kontraster nuancerne i mellem og man kan forstå at materialer er vigtige for det kreative miljø som er nødvendig for Massive Entertainments udvikling.