Metalskolen, Jørlunde

Dansk Metals kursus- og konferencecenter, Metalskolen Jørlunde, er blevet renoveret med fokus på kvalitet og design. Her tilbydes arrangementer, uddannelser, ferieophold og bibliotek i skolens inspirerende faciliteter tæt på naturen.

Produkt
Akustikpanel
Produktinformation

Stripepaneler i ask med hvidpigmenteret lak og sort bagvedliggende dug.

Arkitekt

Schmidt Hammer Lassen A/S

Bygherre

Dansk Metal

Entreprenør

ELINDCO

Ingeniør

Rambøll

År

Indviet efteråret 2020

Del dette project

Metalskolen Jørlunde er et kursus- og konferencecenter, ejet af Dansk Metal, som blev indviet 1968, kun fire år efter foreningens stiftende. Ejendommen på 10.000 m2 blev tegnet af arkitekt Carl R. Frederiksen og er omgivet af et 42 tønder stort fredet naturområde.

Et halvt århundrede senere blev ejendommen godkendt for en omfattende renovering der blandt andet indebar en omfattende udskiftning af gulve og lofter i bygningens undervisnings- og værelsesfløj. Ved renoveringen sattes stor pris på bæredygtighed og gennem at opgradere til nyere og mere effektive varme- og ventilationssystemer gav man ejedomen en mere miljøvenlig profil.

Acoustic Design har leveret stripepaneler i hvidpigmenteret ask med bagvedliggende sort dug. Panelerne er blevet brugt til lofter, og giver faciliteterne gode forudsætninger for inspirerende samtaler og foredrag.

Lyd er ikke bare lyd! God akustik i nutidens rum er essentielt for at skabe et sted, hvor man har lyst til at opholde sig. Dette er gældende ikke kun for brugsrum, men også for at gøre det behageligt at være i almindelige opholdsrum.